Det siger kunderne

HAGESMÆK
" Hagesmækkene de er bare så flotte, jeg bliver så glad af at kigge på dem - og min datter er henrykt for dem"
female1 512
Hanne Sarup
Mor til en pige
SAVLESMÆK
“Det er jo super savlesmække, de eneste guldklumpen ikke kan savle igennem, - så mange “thumps up” for dette dejlige produkt :-)“
female1 512
Camilla Fredslund
Mor til en dreng
SENGETØJ
"Min datter er bare så glad for det sengetøj med isbjørne jeg købte af dig på livsstilsmessen. Tak for lækker kvalitet! :)"
female1 512
Christina Nordquist
Mor til en pige
"ZOO-design holder hvad de lover!"
"Tusind tak! Leopard dragten er nået frem i dag, og min søn har stort set haft den på hele dagen, så den har bragt stor lykke, og er virkelig lækker. Tak for hurtig ekspedition og rigtig fin service!"
female1 512
Heidi Højlund
Mor til en dreng
"Børnene ser utrolig søde ud i dem og har de sjoveste og gode lege, når de har dragterne på. Dalmatiner dragten er især meget brugt, når de leger “far, mor og børn”.
female1 512
Gitte Just
Pædagog, Skælskør
FLERE UDTALELSER
KVALITET OG SERVICE
"....... og du har pakket sengetøjet ind, hvor skøøøøønt, det er sådan en gestus jeg sætter meget stor pris på som kunde. At du bare pakker ind uden det er aftalt, .. så venter jeg med at se det til jul. Med det jeg har købt hos dig tidligere er jeg helt rolig og sikker på, at dette her også bare vil tage kegler. Kvaliteten er i top og mønstrene er så fine så fine".
female1 512
Hanne Sarup
København
KVALITETS LEGEDRAGTER
“Vaskeanvisningen siger skånevask, - hos os vasker vi dem ved 40 grader.., uden problemer og er der konstateret lus, vasker vi dem ved 60 grader, hvilket de klarer fint. Efterfølgende får de en tur i tørretumbleren, så de bliver så lækre som var de nye. Det er vigtigt, at tøjet er nemt at vaske, når det bruges i en institution både af hensyn til hygiejnen, men også arbejdstid.
female1 512
Pædagog
Om legedragterne
TUSIND TAK FOR UDTALELSERNE!
Zoo design 1plain visit red

ZOO-design er utrolig beæret, glad og stolte over, når både forældre og pædagoger vælger vores produkter, og oplever stor glæde. Derudover vil jeg gerne tusind tak til dem, som har taget sig tiden til at skrive en lille udtalelse til os.

På vegne af ZOO-design vil jeg gerne sige tak til jer alle.

Mie Bjerregaard

Rul til toppen
Din kurv
  • Ingen varer i vognen.
Vælg valuta
DKK Dansk krone
EUR Euro
0