What customers say

Bib for eating
The bibs are so beautiful and I get Happy looking at them - and my daughter is thrilled
Hanne Sarup
Mother to a girl
Bib for drool
It's a super drooling bib, the only nuggets of gold can not drool through, - so many "thumps up" for this lovely product :-) "
Camilla Fredslund
Mum to a boy
Bedding
"My daughter is just so happy with the bedding with polar bears I bought from you at the lifestyle fair. Thank you for delicious quality! :)"
Christina Nordquist
Mother to a girl
"ZOO-design holder hvad de lover!"
"Thank you very much! The leopard suit has arrived today, and my son has pretty much worn it all day, so it has brought great happiness, and is really delicious. Thank you for the fast shipping and really nice service!"
Heidi Højlund
Mum to a boy
"The kids look incredibly cute in them and have the funniest and good games when they wear the suits. The Dalmatian costume is especially widely used when playing "father, mother and children".
Gitte Just
Pædagog, Skælskør
FLERE UDTALELSER
KVALITET OG SERVICE
"....... og du har pakket sengetøjet ind, hvor skøøøøønt, det er sådan en gestus jeg sætter meget stor pris på som kunde. At du bare pakker ind uden det er aftalt, .. så venter jeg med at se det til jul. Med det jeg har købt hos dig tidligere er jeg helt rolig og sikker på, at dette her også bare vil tage kegler. Kvaliteten er i top og mønstrene er så fine så fine".
Hanne Sarup
København
KVALITETS LEGEDRAGTER
“Vaskeanvisningen siger skånevask, - hos os vasker vi dem ved 40 grader.., uden problemer og er der konstateret lus, vasker vi dem ved 60 grader, hvilket de klarer fint. Efterfølgende får de en tur i tørretumbleren, så de bliver så lækre som var de nye. Det er vigtigt, at tøjet er nemt at vaske, når det bruges i en institution både af hensyn til hygiejnen, men også arbejdstid.
Pædagog
Om legedragterne
TUSIND TAK FOR UDTALELSERNE!

ZOO-design er utrolig beæret, glad og stolte over, når både forældre og pædagoger vælger vores produkter, og oplever stor glæde. Derudover vil jeg gerne tusind tak til dem, som har taget sig tiden til at skrive en lille udtalelse til os.

På vegne af ZOO-design vil jeg gerne sige tak til jer alle.

Mie Bjerregaard

Go to the top
Choose currency
DKK Danish kroner
EUR Euro
preloader